סימנים על העור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

17/05/2010 | 12:58 | מאת: שירי

שלום, שמתי לב שלאחרונה יש לי מעיין קווים שבורים בחלק שמחבר בין הרגל לישבן. הם בצבע בהיר יותר מהעור שלי ועכשיו אחרי שנחשפתי לשמש הם פתאום בולטים. האם זה צלוליט? אני בחורה רזה אך לפעמים אני עולה ויורדת במשקל 3 קילו בממוצע. מה עליי לעשות כדי להעלים את הסימנים?? תודה מראש

שלום שירי, ככל הנראה עושה רושם שמדובר בצלוליט אך יש צורך לראות את הסימנים על מנת שניתן יהיה לתת הבחנה מקצועית.במידה ואכן מדובר בצלוליט אין קשר למשקל, הגנטיקה משחקת תפקיד וגם אורח החיים שלך.אשמח לפרט. בהצלחה, אאידה תדהר

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס