ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

10/05/2010 | 19:55 | מאת: חני

הי עברתי לצערי 2 קסרי כאשר השני ממש הבטן הייתה ענקית ואין לי מושג איך להוריד.כמה זמן בכללי שומרים אחרי ניתוח קיסרי? ממתי אפשר להתחיל להתאמן? וממתי ספציפית אפשר להתחיל לעשות תרגילים לבטן?

שלום חני , כדאי ומומלץ להתחיל פעילות גופנית וטיפול באיזור הבטן רק לאחר אישור מהרופא המטפל.תרגילים לבטן בהחלט יכולים לשפר את המראה הכללי אך מומלץ לבדוק על טיפולים אסתטיים אשר יכולים לשפר את מראה העור בצורה משמעותית, להוריד עודפי שומן ולהצר היקפים. בהצלחה, אאידה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס