צריכה עזרה! מה עושים עם בצקות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

29/04/2010 | 14:59 | מאת: סיון

אני 3 חודשים אחרי הריון ועדיין סוחבת בצקות. מה עושים ? ניסיתי לא לאכול מלוח, לא לשתות לפני שינה ובככל לשתות פחות...כלום לא עזר. אשמח לשמוע דעה מקצועית ומועילה בתחום. תודה רבה.

שלום סיון, ניקוז לימפטי ללא ספק יעזור להפחתת הנפיחות ולהורדת הבצקות. ישנן דרכים שונות בהן עושים ניקוז לימפטי,על מנת להמליץ לך על הדרך המתאימה לך ביותר אני זקוקה לפרטים נוספים ולבדיקה מקיפה. כדאי לפנות לקליניקה לייעוץ בברכה אאידה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס