חזרה לגזרה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

28/04/2010 | 21:07 | מאת: מורן

שלום רב, אני 4 וחצי חודשים אחרי לידה. שקלתי לפני ההריון 43 ק"ג ובסוף ההריון 58-59 ק"ג. היו לי בצקות בהריון,היום אני שוקלת 51 ק"ג. נשארה לי בטן קטנה של חודש 3-4. אני עושה אירובי פעמיים בשבוע. האם אני אחזור לעצמי? אם אני יאכל סלטים כל הזמן,זה יעזור? אני פשוט מיואשת... (אני לא מניקה)

28/04/2010 | 21:09 | מאת: מורן

בנוסף עוד שאלה: בחודש 9 היו לי גירודים עצבניים בבטן והיתי מגרדת בטירוף.. עכשיו נשארו לי סימנים על הבטן (קוים שהיו אדומים בהריון מרוב גירוד ,הפכו עכשיו ללבנים) האם זה יחלוף?

שלום מורן, בהמשך לשאלתך הראשונה.כמובן שתוכלי לחזור לגזרתך הקודמת. אכילת סלט בלבד היא לא הפתרון.חשוב לאכול את כל אבות המזון,להימנע מפחממות ולהקפיד על חלבונים.שילוב ספורט הוא הכרחי על מנת לחזור לעצמך ולכן התמדתך באירובי היא מבורכת והכרחית.התמדה בהחלט יכולה לעזור לך לחזור לעצמך תוך חצי שנה פחות או יותר.ישנם טיפולים שיכולים לזרז את התהליך ולהטיב עימו כגון טיפולים לניקוז לימפטי. בהמשך לשאלתך השנייה. גירודים בבטן הם טיבעיים בשל השינויים שהגוף עבר.הסימנים שנותרו הם למעשה סימני מתיחה.כאשר הסימנים ורודים ניתן לטפל בהם בקליניקה בצורה יעילה.במידה והסמנים לבנים אך עדיין טריים כדאי לטפל בהם בהקדם לפני שהתהליך יהיה מורכב יותר.ג'ט פיל ותכשירים נלווים יכולים להיות פתרון מצויין. להסבר נוסף את מוזמנת לפנות אלינו. בהצלחה אאידה.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס