טחורים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

08/04/2008 | 10:14 | מאת: ט

שלום, מאז הלידה, לפני 5 חודשים, אני סובלת מטחורים שבאים והולכים. רציתי לדעת מתי עלי לגשת לרופא? והאם לפני כן יש משחה או מאכלים שיכולים לעזור- משהו טבעי. אני אוכלת בריא וזה לא בגלל עצירות... תודה

10/04/2008 | 20:00 | מאת: י

טחורים זה לא כל כך שייך לתחום האסתטי, אלא זה עניין רפואי.. ולכן אני מציעה לך להתייעץ עם רופאת המשפחה, יש משחות להקלה ורופאת המשפחה תוכל להמליץ לך על משחה כזאת. (יש גם נרות). במידה ואת סובלת מכאבים או מדימום , גם כאן רופאת המשפחה תוכל להפנות אותך לפרוקטולוג. למיטב ידיעתי הזמן המתאים לגשת לרופא מומחה הוא כאשר הסבל הוא משמעותי ., והטיפולים הפשוטים לא עוזרים. את יכולה לשאול גם בפורום פרוקטולוגיה, כאן בדוקטורס. אני לא רופאה ורק מנסיון....

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס