עזרה עם סימני מתיחה!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

26/04/2010 | 16:29 | מאת: מיכל

שלום אידה, אחרי לידה שמנתי בצורה משמעותית מאוד,לאחרונה רזיתי ופתאום גיליתי שכל הבטן שלי מלאה בסימני מתיחה והיא רפויה מאוד.לפני הלידה הייתה לי בטן שטוחה וחלקה...האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה ?? תודה לך

שלום מיכל, ניתן להחזיר את הגלגל אחורה אך יש חשיבות גדולה לפרק הזמן שעבר מאז שגופך חווה שינויים. גוון סימני המתיחה:ורוד או לבן הוא אומדן קריטי להמשך הטיפול ולהצלחתו.שילוב של תזונה נכונה לצד פעילות ספורטיבית וטיפול קוסמטי מקצועי יתנו מענה לבעייתך. בהצלחה. אאידה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס