הריון שלישי וס ימני מתיחה

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס

08/10/2009 | 17:25 | מאת: חגית

שלום אני אחרי 2 הריונות קלים ונחמדים \ ללא סימני מתיחה מה הסיכוי שיופיעו לי סימנים בהריון שלישי ?? האם זה רק עניין ל גנטיקה\ יש לציין שאני בת 37 רזה והבטןלא גודלת בצורה רצינית .... חשוב לי שהבטן תישאר חלקה , כמובן שאני מורחת שמנים ....אבל האם יכולים להופיע לי סימני מתיחה , נגיד עקב הגיל ??. תודה

אין ערבות לצערינו - ולשמחתינו - כל הריון לגופו. גם מבחינת הרגשה, גם מבחינת גודל העובר והבטן וכמובן הסימנים של המתיחה והפיגמנטציה. כמובן שהגנטיקה פה קובעת בעיקר ואם עברו שני הריונות קלים ללא סמני מתיחה יש לקוות שגם הפעם יעבור כך. הקפידי למרוח את העור ועל אוכל מזין שמועיל לעורך והרגשתך

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית - אקנה, פיגמנטציה, צלוליטיס