סיפור מעניין לכולם...
דיון מתוך פורום גינקולוגיה
אני רוצה לשתף אתכם בסיפור מעניין למען נקיטת זהירות בכל שלב בחיים. לפני מס' חודשים הייתי בהריון שלא עלה יפה והסתיים בהפלה טבעית. אושפזתי בבי"ח בעקבות כאבי בטן ואז בתגלתה ההפלה. כשערכו את האולטראסאונד להפתעתם ולהפתעתי גילו בנוסף גידול מסוג "דרמואיד" (לטענתם) בשחלה השמאלית. מידית הפנו אותי לתור לניתוח עוד בשבוע שלאחר מכן. אני, לא מייד ויתרתי (למרות ההלם) ופניתי לעוד 2 פרופסורים מכובדים וזאת לאחר ששלמתי 900 ש"ח לביקור אצל כל אחד. שניהם הסכימו עם הדעה שצריך לנתח והציעו הם עצמם לנתח בעלות של 3500 $ (שווה לכל נפש). עצובה ומיוסרת פניתי לרופא ה"רגיל" שלי, שערך בדיקת אולטראסאונד והודיע לי שלדעתו ...ל א... צריך לנתח ושיש בסה"כ שטף דם שחלתי שנובע מההפלה הטבעית... הייתי המומה, המתנתי עוד חודש וה"דרמואיד" (כביכול) קטן במימדיו...עוד חודש והוא נעלם לחלוטין... אז אני אומרת ; עזבו פרופסורים ידועי שם, עזבו מנהלי מחלקות בבתי חולים. .. הם לא תמיד יודעים על מה הם מדברים, ובכלל הם ממהרים להכניס לניתוחים.תאמינו בעצמכם וברופא שמלווה אתכן. בהצלחה לכולם.
לעדי כ 30%-40% אבחונים לא נכונים גורמים לנזקים רבים בחולים יש לקבל חוות דעת לא רק מהרפואה המקובלת ישנם אבחונים בשיטת האירדיולוגייה שם ניתן איבחונים בדיוק של כ 95% עד 98% בריאות טבעית בתזונה נכונה חומר למחשבה
היי עדי. בדבר אחד הינך צודקת. לא צריך לתסתפק בחוות דעת אחת ויש לשמוע אנשים נוספים עד לקבלת ההחלטה.יחד עם זאת תגובתך מעט קיצונית לגבי מומחיות הבכירים.במקרה שלך זה הצליח אבל באותה מידה גם רופאך יכול היה לטעות ואם אכן היה דרמואיד הרי שיכול היה חלילה להיוצר תסביב שחלה או שהציסטה (שלא היתה) היתה יכולה להיקרע ולהישפך לחלל הבטן. מעניין גם איך החברה של הבריאות הטבעית עושים לעצמם פרופגנדה.
לרופא אסור לטעות ולשחק בחיים ומוות בישראל הפוסק האחרון זה הרופא בארצות הברית זה בת המישפט אם דבר כזה היה בארצות הברית עדי היתה מקבלת על רשלנות כמה עשרות מיליוני דולרים מכול רופא זה לא מישחק ילדים חומר למחשבה