הפרשות לא נעימות בשעת משגל
דיון מתוך פורום גינקולוגיה
אני בת 40 ובמשך הרבה שנים יש לי הפרשות וריח רע מאיבר המין בשעת המשגל, שבעלי לא פעם מפסיק את היחסים באמצע. בעלי טוען שהריח חמוץ וחריף נורא. ומסרב למין אורלי למרות שהוא אוהב את זה מאד. עברתי בדיקת דם ולדברי הרופאה הכל בסדר. אולי זיעה? פולידין בנרות ובנוזל לא עוזרים, גם כשאני שוטפת היטב לפני קיום היחסים. איני לוקחת תרופות למעט גלולות מינולט. מה עושים, אני ממש מתוסכלת. תודה לכל מי שיכול לעזור.
השאלה האם אובייקטיבית המצב הוא עד כדי כך נורא. לא לחינם אמרו חכמינו "על טעם וריח אין להתווכח". לו היתה לך מחלה איבר המין הדבר היה מתבטא כל הזמן ולא רק בזמן המשגל. לכן כנראה ההפרשות המוגברות ביחסים הן נוזלים טבעיים במשגל שאולי אצלך מופרשים בעודף. לאיבר המין הנשי יש ריח אופייני . כל הגברים אוהבים זאת. האם יתכן שבעלך רגיש במיוחד לריח זה? מצטער, לי אישית אין עצה פרקטית. אף אני אשמח לשמוע עצה ממי שיש לו נסיון דומה.
ראשית, תודה על תשובתך. הבעיה היא שהריח אינו נורמלי. אלא ממש נורא דוחה. אפילו אני נרתעתי מהריח כשבדקתי. בעלי ואני ממש מתוסכלים כי שנינו אוהבים מין אורלי. תודה