דחיית מחזור עם גלולות!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה

25/04/2002 | 17:00 | מאת: קוקי

שלום, אני חיפשתי בהיסטוריה של הפורום תשובה לשאלתי לפני שאפרסם שאלה. מצאתי חלק מהתשבות אבל לא הכל. שאלתי הייתה האם ניתן להמשיך לקחת גלולות ברצף לאחר סיום חפיסה בכדי לדחות מחזור. לפי התשובות בפורום הבנתי שאפשר אבל רק שבוע. מה שאני רוצה לדעת זה אם אני אקח חפיסה שלמה ישר בסיום החפיסה הקודמת האם זה בסדר שבסופן אני אעשה הפסקה. ואם לא ואני יכולה לקחת עד שבוע, מה אני עושה עם שאר הגלולות האם הן חסרות טעם? תשובה מהירה אם אפשר ותודה מראש.

25/04/2002 | 18:23 | מאת: פרופסור

בעיקרון ניתן ליטול 2 חפיסות שלמות ברצף ואח"כ להפסיק. מאידך אם הדחיה במחזור נדרשת רק לימים בודדים חבל לדחות המחזור מעבר לנדרש רק כדי לא לבזבז גלולות.

29/04/2002 | 16:46 | מאת: קוקי

תודה רבה, אבל אני מעדיפה לקחת חפיסה שלמה בשביל שהזמנים יסתדרו לי ולא בדיוק מדובר בימים בודדים. תודה שוב.

26/04/2002 | 01:08 | מאת: ממרחקים

קוקי. מסתבר "שהחיפזון הוא מהשטן" ובגללו לא מצאת תשובה אבל,כן את יכולה להמשיך ברצף שתי חפיסות של גלולות, וכך בעצם תדלגי על מחזור אחד, ואח"כ עם בוא ההפסקה יחזור הכל לתיקנו.אני מכירה מישהי שטיילה 4 חודשים ללא מחזור באמצעות נטילה רצופה של גלולות.אינני בטוחה בטיב השיטה אבל זה עבד ואח"כ חזרה לסדר יומה הרגיל.

29/04/2002 | 16:45 | מאת: קוקי

תודה רבה, ומתנצלת אם לא מצאתי באמת שחיפשתי זמן רב.