אלרגיות למזון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

15/04/2004 | 15:24 | מאת: גילי

שלום אני בת 37. בעשור האחרון התחלתי לפתח אלרגיה שמתבטאת בגרודים קשים בגרון, התעטשויות לעיתים ודמיעה למוצרים שמספרם מתווסף משנה לשנה (קיווי, תפוח, אגס, גזר, נבטים,שקדים ולאחרונה גם חלב סויה מכל הסוגים אבל לא לשאר מוצרי הסויה). אותם מוצרים- כאשר הם עוברים אידוי/ בישול לא גורמים לי אלרגיה כלל (קיווי לא ניסיתי). מה במוצרים טריים אלו יכול לעורר אצלי אלרגיה? תודה לתשובתך המלומדת

לקריאה נוספת והעמקה
18/04/2004 | 13:15 | מאת: ד"ר קובי שדה

ייתכן ומדובר באלרגיה לחלבון המשותף לצמחים רבים - כמו "פרולין" למשל חשוב שתעברי בירור מסודר לאלרגיה זו - היא בהחלט לא שגרתית ועשוייה להיות מסוכנת פני למומחה אלרגיה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה