פריחה מגרדת
דיון מתוך פורום אלרגיה ואסתמה
בוקר טוב, אז אחרי לילה נוראי של גירוד אינסופי בכל הגוף ובעיקר ברגליים, ותקופה ארוכה של פריחה על כל העור, אני אלרגית לדברים רבים לא כולם אובחנו, ואחרי הרמת ידיים של רופאת המשפחה שלי ( אין לה פיתרון), כל תרופה כמעט יוצרת לי אלרגיה חדשה וטלפסט החדשה נוסתה גם ללא הועיל המשכתי לפרוח בלעדיה. שאלתי, האם ניתן לקחת כדורי טלפסט לא באופן קבוע, אלא רק כשמופיעה הפריחה מס כדורים, או האם יש תרופה מומלצת אחרת (שאינה סטרואידים..) ואינה מרדימה? האם במסגרת חברותי בקופ"ח כללית יש מרפאה לאלרגיה מומלצת אליה אוכל להגיע, הרופאה שלי לא מצליחה להמליץ לי על שום מרפאה וטוענת שרק אולי לטיפול אלטרנטיבי. כרגע אני מאוד סובלת, מה לעשות?
שלום רותי הסיפא של דברייך מצא חן בעניי " רק אוליי טיפול אלטרנטיבי ". נכון הדבר אך נכון חלקית . את ככל הנראה סובלת מאורטיקריה על סמך התאור המפורט שכתבת. הטפול האלטרנטיבי באורטיקריה מביא לנס ולהצלה רק בחלק מהמקרים ( לא בכולם ) בשל ריבוי הגורמים המעורבים בתופעה - הם אינם זהים אצל כולם חרף תמונת המצב הזהה של פריחה מגרדת ולעיתים נפיחות במספר אברים. שלחתי לך אי מייל . ואשמח גם לדעת מיהי הרופאה שלך ולוא רק מטעמי סקרנות. בברכה רמי מור
רמי שלום, אכן אורטיקריה ופעם טופלתי בדיקור סיני שעזר לתקופה וכשהטיפול הופסק הפריחות והגירודים חזרו. גם התעטשויות, פריחות על הפרקים אז גם כאבי פרקים... הבעיה עם האלטרנטיבי היא אמצעי המימון.. שם הרופאה ד"ר בירנבוים הלנה מאזור הדרום. תודה על תשובתך....טרם נירפאתי
מדוע הרופא שלך אינה "מצליחה" להמליץ על מרפאת אלרגיה בקופ"ח - חבל מאד. בכל אחת מהערים הגדולות יש מרפאה גדולה לאלרגיה. במרפאות עובדים רופאים מומחים שחלקם גם עובד כרופאים מומחים בבתי החולים הגדולים. יש הרבה מה לבדוק ואולי גם לעשות מבחינת גרד ופריחה וחבל לסבול סתם.