אלרגיה למזון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

10/10/2002 | 10:38 | מאת: ליטל

שלום, קראתי שבתגובה לאלרגיה למזון, נוצר נוגדן גלובולין חיסוני בשם IgE ושבעיות מעיים רבות (כאבים, גזים והתנפחות) נגרמות עקב המצאותו של חלבון זה בהם. מה זה בעצם החלבון הזה? האם לכולם יש אותו? איך אפשר לדעת אם יש לי אותו? ואיך אפשר לטפל בבעיה כזו? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
10/10/2002 | 13:35 | מאת: ד"ר קובי שדה

רוב סוגי האלרגיה קשורים בנוגדן מסוג IGE, נוגדנים אלו קשים לבדיקה והם גם לא תמיד אינפורמטיבים. אבחנת האלרגיה נעשת בבדיקת רופא אלרגיה ואת מוזמנת לפנות לכן למומחה לאלרגיה.

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה