חיסונים נגד קרדית האבק

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

05/11/2016 | 00:37 | מאת: יעל

שלום, אני בת 35. סובלת מאלרגיה לאבק מאז ומתמיד. התחלתי חיסונים נגד אבק. עברתי כבר את החצי שנה שבה קיבלתי את החיסון פעם בשבוע, ועכשיו אני מקבלת פעם בשבועיים במשך חצי שנה. העניין הוא שאני לא מרגישה שיפור מבחינת האלרגיה. האם רואים את השיפור רק לאחר 5 שנים? במרפאת האלרגיה הם פשוט ממשיכים להזריק לי ולא שואלים אותי אם יש שיפור, וגם לא עושים לי שוב את הטסטים כדי לראות אם משהו ישתפר... האם כדאי לעשות שוב את הטסטים? תודה מראש

05/11/2016 | 09:30 | מאת: ד"ר קובי שדה

בקשי לדבר עם רופא האלרגיה של המרפאה - שמכיר את סוג האלרגיה שלך ויודע איזה מינון את מקבלת והוא ידריך אותך לגביה העתיד בהצלחה

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה