כמה סביר לפתח אלרגיה לחלב בגיל 35 ?

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

29/09/2016 | 16:07 | מאת: שאלות

האם זה הגיוני לפתח אלרגיה לחלב בגיל 35 ? פתאום קצת קוצר נשימה, גרד באוזניים ואף סתום (האם הסתום אולי קשור לעונת מעבר, אבל גרד אוזניים עז מופיע בעיקר 3שעות אחרי אכילת משהו שיש בו חלב. האם זה הגיוני?) חשוב לי מאוד לדעת כמה זה סביר. משום מה כולם טוענים כי אם עד היום לא היתה לי אלרגיה לחלב, אז אין סיכוי וכו' אבל נראה לי מוזר שזה פסיכוסומטי. בכל פעם שאוכלת משהו עם חלב אז יש גרד באוזניים בדיוק לפי כמות החלב שאכלתי...והכל פסיכוסומטי ? והכי מפחידה אןתי המחשבה שזה לנצח. לא רק כי זה יכול להחמיר, אלא כי אם למישהו אחר במשפחתי גם יש את זה, הוא לעולם לא יפסיק עם מוצריי חלב וזה אומר שיסבול מתסמינים מעצבנים לנצח. כבר כתבתי לך, אז בכל זאת אשמח לתגובה מפורטת יותר. והאם יכול להיות שהכל בגלל הסתיו ופשןט מוצרי חלב מחריפים את התחושות ? כעת אפילו כשניסיתי קוביית שוקולד אחת, הופיעו כל התופעות, כולל קוצר נשימה מפחיד. האם זה מסוכן ? האם עלי לבקש מזרק למקרה של התקף מסכן חיים ?

לקריאה נוספת והעמקה
01/10/2016 | 16:47 | מאת: ד"ר קובי שדה

אלרגיה יכולה להתפתח בכל גיל ולכל מזון לא בטוח שזו אלרגיה, אבל בכל מיקרה זו לאל נשמעה כאלרגיה קשה. את מוזמנת להגיע אלי מרפאתי לאבחון וייעוץ אין לי פה אפשרות לתשוהבות מפורטות- מצטער

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה