אלרגיה למזון

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

17/07/2015 | 15:37 | מאת: דורית

שלום רב, אני בת 24. מזה שנים סובלת מאלרגיה לבוטנים, אגוזים, שקדים וכלל המשפחה. מנסה להימנע כמה שאפשר, (לעיתים יש שאריות בכל מיני מוצרי מזון) התגובה האלרגית היא מידית לאחר חשיפה, והיא תגיע בצורה של אפטות בפה. (יצא לי פעם אחת גם על השפתיים - הגעתי למיון כי זה היה נראה קצת חריף יותר מהרגיל, קיבלתי כדורים, והמשכתי לדרכי). נאמר לי כי כדורים אנטי היסטמינים כטיפול מונע לא יעזרו במקרה הזה, ואמרו לי בעיקר כל השנים לנסות ולהימנע. הבנתי שחיסונים זה חתונה קתולית, וזה למס' שנים וגם לא תמיד עוזר.. האם יש פתרון למצב זה? קשה להימנע לחלוטין. כמעט על כל אריזה על מוצר מזון רשום "עלול להכין שאריות של..". תודה

17/07/2015 | 15:38 | מאת: דורית

רק רציתי לציין שאני בחורה בריאה, ובדיקות הדם תקינות

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה