חלבון
דיון מתוך פורום אלרגיה ואסתמה
שלום שמי אורטל אני בת 25 וגילית כלפני חודש רגישות לחלב ומוצריו בתאריך 18.8.08 ריכוז המימן היה 45 ב160ד'. אחרי זה אכלתי חלב סויה והרגשתי לא טוב כמו בחלב רגיל. דברתי עם חברה שהיא אחות המקצועה והיא אמרה לי ישנו קשר לחלבון. האם יש קשר בין שני הדברים? האם ישד צורך לעשות בדיקה מעמיקה? תודה.
לא מדובר באלרגיה אלא בבעית עיכול עקב פירוק לא נכון של סוכר החלב לעיתים בעיות שכאלו נגרמים גם ממזונות אחרים אין זה הפורום המתאים - פני לפורום הקשור צתזונה ועיכול