אצות ים

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

30/09/2007 | 01:55 | מאת: אסנת

האם קיים חלבון באצות ים? במידה וכן, האם אין סכנה לאלו שרגישים לקזאין לאכול את אצות הים? והאם מותר לצרוך אומגה 3? תודה מראש, אסנת

30/09/2007 | 08:58 | מאת: ד"ר קובי שדה

כל צמח, פטריה או בעל חי עשויים מחלבונים הקזאין הוא חלבון החלב והוא אינו מופיע בצמחים או אצות ואינו אמור להיות גם באומגה3

30/09/2007 | 09:57 | מאת: אסנת

בוקר טוב ד"ר שדה. הילדה שלי אכלה פיצוחים "חטיפי מנצ'יס" ואחרי מס' דקות הופיע על כל הפנים תגובות אלרגיות קשות. נתתי לה אהיסטון ובודיקורט+בריקלין. המוצר הכיל: קמח אורז,בוטנים,רוטב סויה,שמן צמחי,סוכר,עמילן תירס,קמח חיטה,מלח,קמח תירס,עמילן תפו"א,תבליני טעם,עמילן חיטה,אצות ים מיובשות,תבלינים,אבקת שום,אבקת בצל,אבקת בצים,משפר טעם E621,אבקת שמרים,פירורי לחם,הידרוליזט של חלבונים צמחיים,חומרי טעם וריח וצבע מאכל. האם היא יכולה פתאום לפתח אלרגיה לאחד הרכיבים. תודה אסנת

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה