עיקצוצים וגרד

דיון מתוך פורום  אלרגיה ואסתמה

16/04/2006 | 22:13 | מאת: נדה

מזה שבועיים סובלת מעיקצוצים וגרד בכל הגוף, בבדיקת דם של G6PD נמצא רמה גבוהה [של 24.672 כאשר צריך להיות בין 7.60 עד 22.20 וזאת לאחר אכילת של 4 תרמילי פול טרי וזו לי פעם ראשונה שטעמתי מהפול הטרי.. או מזון אחר כמו טחינה ושומשום,[ התזונה שלי הינה טבעית ] טופלתי במשך שבוע במינון נמוך של קורטיזון ותרופות נגד אלרגיה , הקורטיזון עזר אבל סובלת מצפיפות עצם ירודה, וכעת על כדור טלפסט 180 מג.[ העיקצוצים והגרד נמשכים. בבקשה דר. כיצד אדע לנטרל את המזון? ניסיתי להוריד ירקות ופירות בעלי קליפה דקה אולי מחשש של ריסוס והדברה שניכנסו לדם, שהרי אוכלת בכמויות את המזונות האלה בלבד חוץ מסוגי האגוזים כמובן... האם יש בדיקת דם שמגלה את המזונות שבגללם העיקצוצים? אולי קשור לכבד? ממש נואשת, מצפה לתשובה. נדה.

לקריאה נוספת והעמקה
20/04/2006 | 11:52 | מאת: ד"ר קובי שדה

כנראה שהצליחו לבלבל אותך וכדאי שסוף סוף תפני אלינו לרופאים המומחים לאלרגיה לשם איבחון וייעוץ אין לכך כל קשר ל G6PD, מה גם שאצלך הרמה תקינה (ואפילו גבוהה - שזה סימן עוד יותר טוב) בבדיקות שלנו ניתן לערוך סקירה של כל גורמי האלרגיה ובכלל לערוך בדיקות לגורמי הגרד - ואת מוזמנת

מנהל פורום אלרגיה ואסתמה