גלולות
דיון מתוך פורום גינקולוגיה ופריון
שלום.. אני נוטלת את גלולות מינס,והמחזור מאחר לי בשבועיים.. אני רוצה לציין כי שכחתי פעם אחת ליטול טבלייה ,ולכן הייתי צריכה לקחת ישירות את הגלולה האחרונה.. ומשך הזמן שהגוף חייב לקבל מחזור צריך ליטול ארבע טבליות ולא שלוש.. עשיתי גם שתי בדיקות הריון..ותוצאות הבדיקות היו שליליות.. מה עליי לעשות..לחכות למחזור הבא שיגיע או ללכת לרופא במיידי? תודה רבה.
לא נשמע שיש לך מה לדאוג. כוונתך בטבליה לגלולות הפלסיבו? אין להן כל השפעה בכל מקרה והן נועדו רק ליצירת רצף לקיחה. זו חלק מהבעיה במינס, שהשינוי הכי קטן בהרגלי לקיחה עשוי להביא עימו דימום או איחור. זה לא בהכרח מעיד על היריון, הבעיה נובעת ממיעוט ההורמונים שיש בה.
אם את נוטלת את הגלולות כראוי, הסיכוי להריון קלוש. עלייך להמשיך בנטילת הגלולות כמתוכנן. כפי שעשית, בכל ספק, בצעי בדיקת הריון. בברכה,