קיורטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/08/2007 | 21:52 | מאת: אילנה

שלום אני לוקחת כבר חצי שנה 3 כדורים ליום של קיורוטן (כל כדור 20 מ"ג, כלומר 60 מ"ג ליום). אני עוברת טיפולי פוריות וברצוני לדעת כמה זמן צריך להתנקות עד מסיום הכדורים עד להתחלת הטיפולים. בתודה מראש אילנה

אילנה שלום, מעיון במידע לגבי התרופה קיורטן(ISOTRETINOIN) בספר USP-DI שמספק מידע מקצועי לגבי תרופות ישנה המלצה להימנע מכניסה להריון חודש אחרי הפסקת הטיפול . בכל אופן אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא הנשים שלך לפני קבלת כל החלטה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי