מקרודנטין ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/07/2013 | 14:35 | מאת: גלי

בתרבית שתן שביצעתי נאמר שגדלו 50.000 חיידקים הרופאה רשמה לי מקרודנטין. נטלתי 2 כדורים(צהריים וערב) ואז התחלתי לחוש נימול ושריפה ברגל ימין האם יש קשר בין התרופה להרגשתי?? בתופעות לוואי של התרופה נאמר פגיעה במערכת עצביים מאד חוששת אשמח לתשובתכם תודה גלי האם אנטיביוטיקה מוקסיפן גם מטפלת בבעיה של דלקת השתן??

18/07/2013 | 15:26 | מאת: ד"ר רולא מחול-פרח

שלום ייתכן וזה קשור ל- NITROFURANTOIN כי התרופה יכולה לגרום לתופעות לוואי אלו. נא להתייעץ עם הרופא כדי שיחליט - על פי החיידק שצמח - באיזו אנטיביוטיקה להשתמש. יום טוב

18/07/2013 | 15:44 | מאת: גלי

האם לאחר הפסקת התרופה התופעה תעבור?? או שזה מצב בלתי הפיך??

11/12/2020 | 10:00 | מאת: חיידק בהריון

אני בהריון בשבוע 12, אלרגית לפנצילין בבדיקת שתן נמצא שיש לי חיידק בשתן הרופאה נתנה לי כדורי אנטיביוטיקה בשם ניטרוארטין. האם בטוח לשימוש בהריון? האם מכילה פניצלין? אשמח לתשובה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי