אומגה 3, סימוביל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2007 | 19:58 | מאת: hed

בגלל רמות כולסטרול גבוהות קבלתי סימוביל 80 ליום, אזטרול ואומגה 3. יש לי עצירות כאבי בטן ובחילות. למרות השימוש בכמוסות אלואה השיפור בעצירות חלקי. וכאבי הבטן העליונה אינם משתפרים. האם יש קשר לאחת התרופות שצינתי, או לשילוב שלהן? בנוסף אני לוקחת גם מיקרופירין 75 ואויטול 400 מ"ג

שלום, התרופות שהזכרת יכולות לגרום לתופעות שהזכרת אותם . לפי מאגר המידע שלרשותנו בדקתי ומצאתי כי : 1- איזיטרול עלול לגרום לכאבי בטן 2- סימבסטטין עלול לגרום לעצירות 3- אומגה 3 עלולו לגרום לבחילות כמובן יש להודיע לרופא המטפל שלך לגבי תופעות הלוואי והוא ימליץ לך על המשך הטיפול. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי