פוטסיום פוספט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/08/2007 | 07:03 | מאת: דני

אנו משתמשים בתמיסה שנקראת KH2PO4 - פוטסיום פוספאט. בית המרקחת מכין לנו את התמיסה ל 10 ימים. רציתי לשאול האם יש פוטסיום פוספט בבקבוקונים או האם ישנה אפשרות לרקוח לתקופה של יותר מ 10 ימים? תודה. דני

02/08/2007 | 08:54 | מאת: כמאל עמארנה

שלום רב, באיזה צורת מינון משתמשים בתמיסה?(בהזרקה או בשתיה) מה המינון שמקבלים? והאם מבצעים בדיקות דם לרמות אשלגן(K)?ומה כתוב לך על ההכנה שמכינים לך בבית המרקחת אנא פרט לי . אשמח לעזור כמאל

02/08/2007 | 10:02 | מאת: דני

התמיסה ניתנת בשתיה, המינון הוא 80cc ליממה, מתבצעות בדיקות דם לבדיקת אלקטרוליטים בדם, על הבקבוק כתוב: sol. KH2PO4 13.6%, 1 lit 20cc x 4/d תודה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי