יבלות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/07/2007 | 23:00 | מאת: שר

מהו הטיפול היעיל ביותר ליבלות בכף הרגל ? שמתי על היבלת דסקית + פלסטר רפואי שקניתי מהסופר פארם שגרם לרגישות ונפיחות האיזור, האם זה תסמין צפוי לשימוש הדיסקית ?

01/08/2007 | 12:19 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, כמו כל תרופה, גם לפלסטר יכולות להופיע תופעות בלתי רצויות. טיפול כזה נמשך בד"כ כמה ימים. לא הייתי ממליץ להמשיך בטיפול אם הופיעו רגישויות ו/או נפיחות. ישנם כמה טיפולים (לאו דוקא עם מרשם) ליבלות, כמו תמיסות לשימוש מקומי, משחות ושימוש בחנקן נוזלי. אני ממליץ להתייעץ עם רופא אם אחד מהטיפולים לא יעזור. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי