שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/07/2007 | 21:42 | מאת: אושר

שלום, חבר שלי לוקח תרופה נגד דלקת פרקים, הומירה או יומירה שמה אם אני לא טועה. העניין הוא שבנוסף לתרופה הוא מעשן חשיש מדי פעם. המלצתי לו לא לעשות זאת, אך הוא טוען כי אין בכך סכנה כי זה לא אותו דבר כמו אלכוהול. האם הוא צודק? האם עלי להסיר דאגה מליבי? בברכה.

31/07/2007 | 10:19 | מאת: אוריין לניאדו

אושר שלום, דבר ראשון יש לציין כי עישון חשיש שלא לשם טיפול רפואי ובמרשם הינו אסור עפ"י החוק בישראל, בנוגע לשאלתך, עפ"י המקור שלנו אתר מיקרומדקס המעודכן לרבעון האחרון לא נמצאו יחסי גומלין בין חשיש (והכוונה היא לחשיש רפואי , שהחומרים בו ידועים וגם נקיון החומר ידוע) לבין תרופת הומירה. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי