גנטתרים קרם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/11/2011 | 16:38 | מאת: שיר

אחרי שיצא לי הרפס בסנטר פניתי לרופאת משפחה והיא נתנה לי טיפול של כדורי זובירקס 800 ( 3 פעמים ביום למשך 5 ימים) ומשחה מקומית על ההרפס וירו-מרץ. בגלל השלפוחיות המוגלתיות , היא אמרה לי שכנראה יש לי זיהום משני ועלי לפנות לרופא עור. היום זה היום החמישי עם ההרפס וזה גם היום האחרון לנטילת הזובירקס. הרפס נראה כגלד קשיח נפוח צבע ירקרק. הבוקר הייתי אצל רופא עור הוא אמר לי להפסיק עם הטיפול של הכדורים והמשחה ונתן לי משחה גנטתרים קרם. ולחזור אליו אם לא יהיה שיפור בעוד שבוע. ( לאחר בדיקה- אין סיכוי לראות אותו בעוד שבוע כי כל התורים שלו מפוצצים עד אמצע דצמבר) ההרפס עדיין מגרד הוא נראה בשלבי החלמה אבל עדיין לא לגמרי. האם באמת כדאי לי להפסיק עם הכדורים? (נשאר לי רק את היום) אם מפסיקים טיפול של הרפס באמצע הוא יכול להתפרץ שוב? גנטתרים בכלל לא לטיפול בהרפס , האם זה הגיוני שהרופא "הזניח את הטיפול" בהרפס ונתן לי משחה אנטיביוטית לזיהום? סתם לידע כללי: האם מותר לשלב משחת גנטתרים עם כדורי זובירקס? תודה על הזמן שלך, שיהיה שבוע טוב

26/03/2015 | 15:04 | מאת: אלון

גם לי נתנו כדורי זובירקס (400מ"ג, 3 פעמים ביום ל-5 ימים), בשילוב עם משחת גנטתרים פעמיים ביום. כנראה שזה מקובל מספיק כדי שיהיה תקין.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי