התנגשות ריטלין עם תרופות אחרות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/09/2011 | 11:50 | מאת: קוקוס

שלום האם ישנה התנגשות של התרופות : 1. טריטייס - תרופה של לחץ דם. 2. מסוליד- משכך כאבים אנטי דלקתי. האם שני אלו מתנגשים בהשפעתם עם ריטלין? אם כן מה הן תופעות הלוואי האפשריות, האם אדם הנוטל תרופות אלו (הראשונה באופן קבוע, השנייה באופן זמני), יכול בכלל לשלב ריטלין לטיפול בהפרעת הקשב? תודה רבה! שיהיה יום מקסים

12/09/2011 | 14:30 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום, לפי מאגרי המידע אין התנגשות בין טריטייס או מסלוריד לבין ריטלין. אבל ישנה התנגשות בין טריטייס לבין מסלוריד בכך שמסלוריד מוריד את האפקט הטיפולי של טריטייס בהורדת לחץ דם. יש לציין שאם אתה משתמש במסוליד באופן זמני סביר להניח שלא תהיה התנגשות, אבל תמיד מומלץ להקפיד על ניטור לחץ הדם ודופק ולהיות במעקב כאשר משלבים בין תרופות ממשפחות שונות. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי