תגובת המשך ושאלה לגבי אופטלגין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/07/2007 | 23:10 | מאת: שרי

שלום לך ראשית תודה על תשובתך אך רציתי להבהיר שלא התכוונתי שהתרופה גורמת זיהום וירלי אלא פוגעת במערכת החיסון מחלישה אותה והאדם חשוף להדבקויות. שאלתי האם זה נכון לגבי החלשות מערכת החיסון ואיך נותנים להשתמש בתרופה שאסורה בעולם? בתודה מראש שרי

30/07/2007 | 11:07 | מאת: כמאל עמארנה

שלום לך, הסיבוכים שאת מסבירה הם סיבוכים משניים לתופעות הלוואי הקשות לתרופה, כתוצאה מחשיפה לתופעות לוואי כגון אנמיה קשה או שוק אינפלקטי יכול להתבטא בהיחלשות מערכת החיסון וסכנה להידבקות בזיהומים שונים. לגבי השימוש בתרופה בארץ הכתובת לשאלתך היא לא בפורום זה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי