גלולת יסמין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/07/2007 | 13:14 | מאת: נטשה

שלום, האם ההגנה מפני הריון היא מיידית או שצריך לעבור פרק זמן? אני מתכוונת, האם אני צריכה לקחת את הגלולות פרק זמן מסויים ורק אז הם מתחילות להשפיעה, או שההשפעה היא מיידית ומהגלולה הראשונה אני מוגנת מפני הריון לא רצוי. תודה. בברכה...

אני מציע לך להתייעץ עם גינקולוג שיוכל להסביר לך מה לעשות בעניין זה. בברכה אליאס

19/08/2007 | 19:42 | מאת: תמי

היי אני לוקחת גלולות יסמין במשך 5 שנים לאחרונה התחלתי לא להרגיש טוב כאבים בחזה דקירות בגב הלכתי לרופא והוא חושש שזה הגלולות תסמינים של סחף או שטף דם משהו כזה בבדיקות מצאו שהכל בסדר אבל אני עדיין חוששת מפני המשך לקיחת גלולות והפסקתי באמצע מה כדאי לעשות איך להמשיך הלאה?

22/12/2008 | 06:07 | מאת: אני

אני רק התחלתי לקחת את הגלולה הזו, ולא מרגישה טוב מאז. כל ערב הכל אבל הכל כואב לי ואני בקושי יכולה לזוז. אני מתחילה לפחד ליטול אותה אבל אסור לי להפסיק באמצע, הרי רק התחלתי ליטול אותה. הצילו =(

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי