הורמונים בשילוב סידן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/07/2007 | 13:12 | מאת: ריבי

שלום רב מזה שנים אני משתמשת באורטו גינסט קרם פעמיים בשבוע, במקביל אני נוטלת סידן בהוראת האורטופד. קראתי בעלון של הקרם כי השילוב עלול לפגום ביעילות התכשירים - האמנם? מה הפיתרון אם זקוקים לשניהם? בתודה מראש

27/07/2007 | 12:13 | מאת: מוחמד אבו פול

שלום ריבי, סליחה על העיכוב במתן התשובה. בבירור מעמיק ומקיף שערכנו במאגרי מידע שונים לא נמצא שום קשר או תגובה בין הסידן שאת נוטלת לבין הקרם, למרות מה שמצויין בעלון של הקרם. לכן אני ממליץ לך בכל אופן להתייעץ עם הרופא ולהמשיך בטיפול אם אין כל בעיה. אפשרות שנייה היא להתקשר לחברת התרופות של הקרם ולברר בקשר לאותה תגובה. תודה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי