תרופת פרוטוציד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/01/2011 | 14:59 | מאת: שולה

בגין בעיית פטריה בנרתיק נתן הרופא מספר תרופות: 1. תרופת פרוטוציד הכוללת 4 כדורים 500 מיליגרם כל אחד וביקש לקחת את כולם בו זמנית. 2.נרות אגיסטן פעם בשבוע נר למשך 3 שבועות. האם המינונים סבירים ? נראה לי קצת תמוהה הכמות של 2000 מיליגרם בפעם אחת. שולה

07/01/2011 | 15:20 | מאת: ירון הרוקח

שלום שולה פרוטוציד ניתנת במינון הזה לטיפול בתופעה שנקראת Bacterial vaginosis התופעה הזו היא הסיבה השכיחה ביותר לזיהומים בנרתיק והיא לא פטרייה. הבעיה היא שלעתים קשה להיות בטוחים באבחון אם מדובר בפטרייה או בזיהום ואז נותנים את הטיפול המשולב של פרוטוציד במינון גבוה פעם ביום ליום אחד או יומיים ובמקביל נרות אגיסטן לטיפול בפטרייה. סיבה נוספת למתן אגיסטן היא שאחת מתופעות הלוואי הנפוצות שלו בנשים זה גרימה לפטריה בנרתיק ואת זה האגיסטן אמור למנוע. חשוב לי להגיד לך שהסיבה המרכזית ל Bacterial vaginosis היא חוסר איזון בפלורה הטבעית בנרתיק ולכן בנוסף לכל אלה ועל מנת שהבעייה לא תשוב פני לבית המרקחת הקרוב ותרכשי פרוביוטיקה שניתן להשתמש בה בנרתיק. לשאלות נוספות: [email protected]

18/01/2011 | 20:27 | מאת: איתן

לפני כמה שנים רשמו לי את התרופה לקחתי 4 כדורים ביום ל 3 ימים. מיד התחלתי להרגיש רע מאוד והייתה לי חולשה כללית קשה ביום השלישי הייתה קריסה של מערכת העצבים לא הרגשתי את היד והרגל. היו לי תופעות קשות- טשטוש הראייה כאבים בחזה. חוסר יכולת לישון פגיעה חמורה בזיכרון ועוד. כשחקרתי באינטרנט ראיתי שהתרופות מהסוגים האלה ידועות שגורמות לתופעות האלה אולם "משרד הבריאות" החליט לא לרשום את התופעות לוואי הקשות בעלון לתרופה (ברור אחרת מי ירצה לקחת אותה) והרופאים לא באמת מספרים לך את כל זה וגם לא ממש יודעים. את רשימת התופעות לוואי המלאה והארוכה מצאתי רק באתר באנגלית באינטרנט. עד היום שנים אחרי זה לא עבר לי. תזהרו ואל תאמינו ל "מומחים". גם ידידה שלי שלקחה תרופה דומה לפטרייה בנרתיק נפגעה ביכולת הזיכרון והמחשבה. למדתי שיש דרכי טבעיות ולא מזיקות לטפל בפרזיטים או פטריות.

04/05/2019 | 16:37 | מאת: דוד

שלום, איזה טיפול אחר טבעי אפשרי ולא פרוטוציד, לטפל בפרזיט במעיים? פרוטותיד שלקחתי היה יעיל מאוד ל 5 חודשים אבל הבעיה חזרה.

10/07/2019 | 11:20 | מאת: איתן

כאן אפשר לקנות ערכת ניקוי פרזיטים יעילה ולא מזיקה (מקבלים עם זה גם הסבר): https://drclark.com/en/products/important-products-and-cleanses/dr-clark-s-parasite-cleanse/complete-herbal-parasite-program.html כאן יש הוראות מה לעשות (באנגלית) בטח תקבל אותם עם הערכה: https://drclark.com/en/media/attachments/Parasite_cleanse_complete_DE_EN.pdf מניסיון בהזמנה לארץ רצוי להשתמש בשירות המשלוחים הזה (אחרת זה עלול להתקע במכס כי הם לא יזהו את החומרים שיש בערכה): https://www.ushops.co.il/ הם נותנים כתובת אמריקאית לשלוח אליה ואז מעבירים לארץ עם שליח עד הבית. מאוד נוח לעשות איתם משלוח, וזה יכול לעזור למנוע בעיות כמו היתקעות במכס וכד׳.

08/04/2020 | 13:43 | מאת: שלומי

היי איתן, האתר לא כל כך עולה. מדוע לקחת פרוטוציד? מאיזה פרזיט ניסית להיפטר? אני לוקח גרם ליום בגלל בלאסטוציסטיס שגילו לי בצואה. לא בטוח כמה זה משפיע עד כה... תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי