"tפולן "אבקת פרחים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/01/2011 | 10:41 | מאת: יעל .ס.ב.א

שלום רב, אשמח למידע אודות יתרונותיה ,מעלותיה וסכנותיה של אבקת הפרחים "פולן " האם שווה להשקיע בה במקום תרופות ...שלא תהייה שקיעה רפואית גופנית . אני בת 60 עם בעיות של כולסטרול גבוה 323 מצפה ומייחלת לתגובתכם המהירה יעל

07/01/2011 | 14:59 | מאת: ירון הרוקח

שלום יעל פולן זהו תוסף תזונה המשתייך למשפחה של תוספי תזונה המכונים "מזונות על" וכשמם כן הם, מדובר במזונות העשירים בחלבון, מינרלים וויטמינים ובעצם מדובר במולטי ויטמין עשיר מאד. היום אנו יודעים שבעיות רבות ניתן לפתור או להקל באמצעות תזונה נכונה ואכילה של כל אבות המזון בצורה מאוזנת ולכן סגולותיו של הפולן הן רבות ומגוונות מתרומה לחוסן של מערכת החיסון, אלרגיות, דלקות ועוד. אני באופן אישי לא נתקלתי בשום מחקר אמיתי שהראה יעילות אמיתית לטיפול בבעייה כלשהיא אבל מנסיוני יש אנשים שמרגישים טוב יותר בעקבות צריכת הפולן בעיקר אנשים חלשים יותר, הנוטים למחלות ולתת תזונה. יחד עם זאת אין להחליף שום תרופה בפולן!!!! ניתן לשלבם יחד. הסכנה בפולן היא פיתוח של אלרגייה במיוחד אנשים רגישים לדבורים ומוצריהם. דבר אחרון וחביב, פולן טוב הוא פולן טרי אשר מוחזק בקירור כל השאר מכילים פולן מעובד אשר יובש בשביל האריך את תוקף המוצר והוא נחשב פולן קצת פחות טוב לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי