Profiten Syrup

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/01/2011 | 20:45 | מאת: עידית

שלום, ביתי בת ה- 5 היתה חולה במשך כשבוע בשפעת - ויראלית, בסוף המחלה חלק מהנוזלים יצאו לה דרך האוזן היינו אצל רופא אף אוזןגרוןמסתבר שהאוזן עדין מלאה בנוזלים קיבלנו סירופ בשם Profiten Syrup לשם ייבוש הנוזלים למשך כשבועים אני מרגישה שהבת שלי מאוד מנומנמת הבטן טיפה רגישה האם אלו תופעות נורמליות? אשמח לתשובה מהירה, המון תודה עידית - 054-4523760

07/01/2011 | 16:01 | מאת: ירון הרוקח

שלום עידית התופעות הללו נורמליות ונפוצות בטיפול בסירופ בילדים. נסי לתת לה את הסירופ עם אוכל זה עשוי לעזור לקיבה הרכה. לשאלות נוספות:[email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי