תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/01/2011 | 07:48 | מאת: רותי

הנני נוטלת תרופות קבועות בבוקר-טבעפרין,פלוויקס,נורמיטן,אנלדקס,וויטה קל בלילה-לפיטור,ןבאן,וויטה קל החל מיום שישי התחלתי ליטול צ'מפיקס לגמילה מעישון אתמול לאחר נטילת התרופה התחלתי לחוש סחרחורת ,לחץ דם ודופק מהיר -רק לאחר מס שעות הגוף נרגע השאלה האם יש קשר בין התרופות הגורם למצב זה?היום הנני אמורה ליטול כדור בבוקר והשני בערב ואני די חוששת

04/01/2011 | 14:42 | מאת: אוריין לניאדו

רותי שלום, אין קשר בין התרופות הקבועות שלך והצ'מפיקס. לא ציינת אם הפסקת לעשן לגמריי מאז שהתחלת את הטיפול בצ'מפקס, כי השילוב יכול לגרום לעליה בדפיקות הלב. הסחרחורות הם אחת מתופעות הלוואי של הצ'מפקס. אם אין שיפור במצב עליך לפנות לרופא. בברכה, אוריין

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי