ויטמין D

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/12/2010 | 11:23 | מאת: נטע

לאחר סרטן שד מעוניינת להגביר צריכת ויטמין D . אני עומדת על 22.3 באופן קבוע למרות שאני צורכת כדורי ויטמין D מידי יום (חודשיים כבר) האם יש הסבר מדוע המספרים לא עולים ? אני בד"כ לוקחת כדור כל בוקר בזמן אכילת הגרנולה , הכדור הוא של אלטמן סידן+ויטמין D ( לפני כן השתמשתי בסידן + די של life)

04/01/2011 | 09:57 | מאת: אוריין לניאדו

נטע שלום, ייתכן וההפורמולה שאת נוטלת לא נספגת אצלך בצורה מייטבית, ייתכן ועלייך ליטול ויטמין D לבד ללא השילוב עם סידן, בכל מקרה עלייך לפנות לרופא אנדוקרינולוג לבירור מקיף ולהתאמת טיפול. בברכה,

04/01/2011 | 17:21 | מאת: רונן

גם אני השתמשתי בעבר בויטמין D של אלטמן שלא עזר לי במיוחד. אולי כדאי לך לנסות חברות נוספות. אני יודע שסולגאר טובה וממומלצת. הויטמין D שלהם, אם אני לא טועה, מופק משמן כבד דגים ולכן הוא מספק ויטמין D מקורי- שזה חשוב מאוד. אני לא יודע לגביי השאר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי