תינוקת בת שנה וחצי עם תפרחת חיתולים קשה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/12/2010 | 08:29 | מאת: מורן

שלום רב, ביתי בת השנה וחצי סובלת מזה שבוע ימים עם תפרחת טיטולים קשה המלווה עם פצעי עור באזור הנגוע, בהמלצה של רופאת הילדים ורופא העור הטיפול שניתן הוא טיפול עם בייבי אגיסטן, רק שלצערי אין שיפור במצב אלא רק החמרה, ניתן לציין שהתפרחת החלה עקב וירוס שילשולים, השילשולים אמנם נרגעו אבל התפרחת לא. האם ישנו טיפול נוסף שאפשר להציע לביתי? אודה לתגובתכם המהירה.

שלום, במקרה של תפרחת חיתולים קשה מומלץ לחזור לרופאת הילדים כדי לוודא שאין סיבוך של התפרחת וסיכון לזיהומים עקב סדקים שעלולים להיווצר בעור. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי