פוליקוטן לטיפול בפטריה לצד הפה אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/11/2010 | 21:16 | מאת: בבלה

שלום רב, לביתי בת ה8 חודשים יש פצעים/פטריות מוגלטיות ליד הפה. ברצוני לדעת האם זה אשפרי למרוח לה על הפצעים הללו פוליקוטן. האם יש עוד תרופות/משחות ממולצות לטיפול בפטריות ליד הפה אצל תינוקות?

29/11/2010 | 07:57 | מאת: ירון הרוקח

שלום מי אמר שמדובר בפטריות? אולי זה דווקא וירוס ואת התשובה על זה צריך לתת לך רופא, כנ"ל גם לשימוש בפוליקוטן שהיא משחה המכילה סטרואיד והשימוש בה חייב הנחייה של רופא. אל תשתמשי בפוליקוטן על התינוקת ללא הנחיה של רופא לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי