אנטיביוטיקה בהריון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/11/2010 | 20:25 | מאת: חגית

שלום אני בשבוע 37 + 3 מאתמול אני סובלת בכאבי שיניים האבחנה של הרופאה היא דלקת, היא נתנה לי אנטיביוטיקה בשם zeto 250 פעמיים ביום לשלושה ימים. רציתי לשאול לגבי ההתאמה של האנטיביוטיקה לנשים הרות. תודה מראש

29/11/2010 | 08:07 | מאת: ירון הרוקח

שלום חגית אין בעייה להשתמש באנטיביוטיקה הזו, בשימוש קצר בהריון. כמו כן את יכולה לקחת את שני הכדורים ביחד כמנה אחת פעם ביום לשלושה ימים רק חשוב לקחת על קיבה ריקה לפחות שעתיים אחרי אוכל או שעה לפני לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי