ברזל רך 30 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/11/2010 | 18:18 | מאת: איילת

אני בת 33, בשל תוצאת ברזל נמוכה (Iron 54) קיבלתי תוספת ברזל רך 30 מ"ג. פריטין היה תקין: 46. למשך איזה תקופה ממולץ לקחת את התוסף?

29/11/2010 | 08:10 | מאת: ירון הרוקח

שלום איילת תוספת ברזל נלקחת כמה שצריך והכל תלוי בתוצאות הבדיקות התקופתיות שלך, לכן, בדרך כלל, עושים בדיקת דם נוספת אחרי חודשיים שלושה ורואים אם יש שינוי חיובי בפרמטרים ואם יש ממשיכים עד שמגיעים לערכים תקינים ואם אין מחליפים תוסף ו/או מבררים יותר לעומק מה הסיבה שהברזל לא עלה. לאלות נוספות: [email protected]

29/11/2010 | 09:54 | מאת: איילת

תודה ירון! האם עודף ברזל מזיק או שהגוף מפריש החוצה את מה שמיותר? אני שואלת כי הרופאה שלי לא ממהרת לתת בדיקות דם...

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי