המלצות לשימוש באמריל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/11/2010 | 17:23 | מאת: ד.י.

הכדור מיוצר עם חריץ מובנה קל במיוחד לחיצוי, למה בהתוויות היצרן אסור לחצות את הכדור? מתי הכי יעיל לקחת את הכדור - לפני ארוחת בוקר עבור כל היום? לפני ארוחת צהריים שמרכזת מירב הקלוריות? והאם לא עדיף פעמיים ביום חצי כדור?

29/11/2010 | 08:43 | מאת: ירון הרוקח

שלום ד.י את האמריל לא חוצים כי אין סיבה לחצות. המינון האפקטיבי המינימלי הוא של 1 מ"ג ואין הבדל ביעילות התרופה בנטילה פעם ביום אחרי הארוחה העיקרית הראשונה של היום או בחלוקה לשתי מנות, אם אתה רוצה לטול 2 מ"ג פעמיים ביום עדיף לך לקחת כדור אחד של 4 מ"ג. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי