תרופות לשינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/11/2010 | 12:15 | מאת: אדית

מה ההבדדל בין , בונדומין, נוקטורנו, ודומיהן? האם בונדורמין ניתן לתקופה קצובה? האם הוא ממכר?

27/11/2010 | 19:32 | מאת: ירון הרוקח

שלום אדית כדורי שינה נבדלים אחד מהשני בהמון פרמטרים בינהם: איך הם עובדים, זמן הפעולה שלהם, תוך כמה זמן הם מתחילים לפעול, תופעות הלוואי ועוד. בונדורמין הינו כדור שינה שניתן הן לתקופה קצובה והן לתקופה ממושכת, תלוי בהחלטת הרופא ובתגובת המטופל לכדור. משפחת הבנזודיאזפינים, אליה שייך הבונדורמין, נחשבת למשפחה אשר ממכרת הרבה פחות ולעיתים אף ללא ממכרת כלל. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי