שימוש בתרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/11/2010 | 11:16 | מאת: אורנה

שלום, אני בת 47 אמורה להתחיל טיפול לפריון. רופא המליץ לי לקחת מפסיכיאטר כדורים לדכאון שיכולים לעזור למצב החרדות שלי. האם ניתן לקחת כדורים אלה בתקופת טיפולי פריון?האם יכול להזיק,או שהפסיכיאטר יכול להתאים תרופה למצבי?תודה.

27/11/2010 | 19:35 | מאת: ירון הרוקח

שלום אורנה דבר ראשון שיהיה המון בהצלחה. נשים רבות שמתחילות טיפולי פוריות נוטלות תרופות שונות להרגעה וכיום יש תרופות עם מעט מאד תופעות לוואי שלא משפיעות על הטיפול וגם על ההריון עצמו. בנוסף, לפני נטילת התרופות הייתי מתייעץ עם הרופא על שיטות הרגעה אשר אינן תרופתיות אני שוב אאחל לך המון בהצלחה ולשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי