התמכרות לזודורם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/11/2010 | 22:54 | מאת: א

אני לוקחת זודורם כבר 4 שנים.עקב ptsd לאחרונה אני צריכה לקחת כחמש כדורים רק כדי להרדם ל4 שעות. ניסיתי להפסיק עם הכדור בהדרגתיות אבל הדבר לא עבד.אני חוששת ממצבי ומבקשת עזרה לפיתרון בעיה . בתודה מראש.

27/11/2010 | 19:48 | מאת: ירון הרוקח

שלום א את חייבת לדבר עם הרופא לגבי המשך הטיפול בזודורם שכן את נוטלת מינון גבוה וא מקבלת תוצאות ולכן יש מקום לשקול החלפת הטיפול בצטורה הדרגתית על מנת להמנע מתסמיני גמילה של הכדור. לשאלות נוספות: [email protected]

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי