דחוף בבקשה אני מודאגת..!

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/11/2010 | 18:23 | מאת: דים.

אני בת 18 התחלתי לקחת ראקוטן לפני כחודש. אני חוששת מההשפעה של הכדורים על ההורמונים ובסכנה שזה ידפוק אצלי משהו ויצאו לי ילדים חולים ובעלי מומים. האם החששות שלי נכונות? (אני יודעת שאסור להכנס להריון עד חצי שנה אחרי- לדברי הרופא. אך אין לזה השפעה לטווח היותר ארוך?) תודה.

שלום, כפי שאמרת אין להשתמש בתרופה בהריון או אם מתכננים להיכנס להריון, ומומלץ לא להיכנס להריון לפחות חודש מסיום הטיפול, אם כי במקרים מסוימים התרופה נשארת בגוף גם מעבר לחודש לכן המלצת הרופא שלך הגיונית. לפי מאגר המידע שבידינו, אין השפעה ארוכת טווח לרואקוטן בנוגע לגרימת מומים לעוברים. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי