פספסתי גלולה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/11/2010 | 17:14 | מאת: כ

פספסתי גלולה וקיימתי יחסי מין... זה תחילת הגלולות בשבילי וכרגע אני נמצאת בבוליביה ואני לא יכולה להשיג פוסטינטר... אשמח עם תעזרו לי בהקדם!!

כ שלום, על פי מאגרי המידע הנמצאים בידינו בשימוש בגלולה המשלבת אסטרוגן ופרוג'סטרון, אם פספסת לקיחה של גלולה אחת יש לקחת את הגלולה ברגע שנזכרת ואת הגלולה הבאה בזמן הקבוע שלה. אם פספסת לקיחה של שתי גלולות רצופות אזי ישנו סיכון להריון ואינך מוגנת. במקרה זה, יש ליטול את הגלולה ברגע שנזכרת ולהשתמש מעתה באותו החודש באמצעי הגנה נוסף. יש לציין כי מומלץ להשתמש באמצעי הגנה נוסף למשך אותו החודש גם בהחסרה של גלולה אחת. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי