מחלת מנייר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/11/2010 | 19:09 | מאת: גבי

אני חולה במחלת מנייר כבר 6 שנים טופלתי בכדורי בטיסטין וכדורי סטונרון אך ללא הועיל אם אני אחליף את הכדורים בכדור אגיסרק האם המרכבים שלו שונים או שזה אותו דבר כמו הכדורים הקודמים כך שאין טעם לנסות

16/01/2011 | 22:04 | מאת: אורלי

גם לי איבחנו את מחלת המנייר סיוט מהלך של מחלה ההתמודדת הנפשית הרבה יותר קשה מהמחלה עצמה קשה מאוד לתפקד שרק מחכים להתקף סחרחורות נוראי עם בחילות והקאות .... אני לא שותה תרופות באופן קבוע אלא רק מודל בזמן ההתקף האם יש טיפול מונע להתקפיי המנייר או שצריך להתמודד עם המצב כפי שהוא ואני לא מדברת על נטילת תרופות בקביעות אלא על טיפול שהוא לא תרופתי ?

17/01/2011 | 17:51 | מאת: גבי

אורלי שלום אסור להרים ידים אני גם חולה במחלה כבר יותר מ6 שנים ועדיין לא מצאתי את הדבר שיעזור לי למרות שהייתי אצל רופאים רבים אני לא רופא אבל אני יודע שאין תרופה למחלת מנייר אבל יש תרופות שיכולות להקטין את העוצמות או להרחיק את ההתקפים ולהעלים אותם אפילו לשנים רבות אל תוותרי מי שסובל זו את ולכן תלכי לרופאים אחרים יש רופאים שיותר מיתמחים במחלת מנייר תבררי עם קופ"ח בהצלחה

17/01/2011 | 17:51 | מאת: גבי

אורלי שלום אסור להרים ידים אני גם חולה במחלה כבר יותר מ6 שנים ועדיין לא מצאתי את הדבר שיעזור לי למרות שהייתי אצל רופאים רבים אני לא רופא אבל אני יודע שאין תרופה למחלת מנייר אבל יש תרופות שיכולות להקטין את העוצמות או להרחיק את ההתקפים ולהעלים אותם אפילו לשנים רבות אל תוותרי מי שסובל זו את ולכן תלכי לרופאים אחרים יש רופאים שיותר מיתמחים במחלת מנייר תבררי עם קופ"ח בהצלחה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי