למה אתם לא עונים לי על השאלה?????

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/11/2010 | 14:28 | מאת: א

אני לוקחת רסיטל כ 6 שנים רצופות 2 כדורים כעת בשנה האחרונה לקחתי רק כדור 1 והרגשתי מעולה, כעת אני 3 חודשים אחרי לידה ומרגישה שצריכה להוסיף עוד כדור שאלותי הם: איך מוסיפים בהדרגה עוד כדור? וכאשר ארגיש יותר טוב אז איך מורידים בהדרגה את הכדור שאני מוסיפה? ושאלה אחרונה: עם אני רוצה להוסיף חצי כדור ולא כדור שלם האם אני צריכה להוסיף גם אותו בהדרגה לקחת רבע ורבע או ישר חצי כדור. מחכה לתשובה בתודה מראש.

24/11/2010 | 14:46 | מאת: ד"ר איל שורצברג

שלום, אין באפשרותנו לענות לשאלת מאחר והפורום מיועד לייעוץ בנושאי תרופות בלבד. איננו יכולים לייעץ בנושא שינויי מינון הנקבעים ע"י הרופא בלבד ועל כן מומלץ שתפני אליו. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי