קיבוץ מזרע

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/11/2010 | 16:29 | מאת: שמש חוה

במשך שנים השתמשתי בטיפות אף פניפרין בהתקפי אלרגיה אלה הטיפות היחידות שעוזרות ומשחררות מן ההתקף לאחרונה לא ניתן למצוא אותן - נאמר הוצאו משימוש (למה?) האם אפשר בכל זאת לרכוש אותן? ואיפה? מהו התחליף הקרוב ביותר מבחינת הרכב החומרים שניתן למצוא. אודה לתשובתכם

24/11/2010 | 15:46 | מאת: אוריין לניאדו

חוה שלום, טיפות האף פניפרין (PHENYPHRINE) אכן הופסקו לשימוש בארץ. קיימות טיפות אף ותרסיס לאף הקרויים אלנזה (ALNASE) בעלי הרכב חומרים זהה לטיפות פניפרין. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי