namness באיזור בגפיים עקב שימוש ברטלין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/11/2010 | 23:46 | מאת: מארי

התחלתי להישתמש בריטלין, וזה עוזר לי מאוד תופעות הלוואי של ירידה בתאבון ופעילות מעיים מוגברת לאט לאט נעלמים כאילו ולא היו.צריך לציין שאינני משתמשת בתרופה על בסיס קבוע ,רק כאשר אני צריכה לשבת וללמוד שעות רבות. לאחרונה התחלתי להרגיש מעין עיקצוץ או מה שניקרא mamness בכפות הרגליים, האם זו תופעת לוואי מקובלת? האם אני צריכה לדאוג? אשמח אם תענו לשאלתי,תודה.

23/11/2010 | 14:10 | מאת: אוריין לניאדו

שלום מארי, עקצוץ בכפות הרגליים אינו תופעת לוואי שכיחה. עליך לפנות לרופא ולבדוק מדוע ישנה תחושה זו והאם בוודאות היא קשורה למתן הריטלין. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי